Centra Line by Honeywell

Odredbe i uslovi

Važeće odredbe i uslovi
Odvojite malo vremena i pregledajte ove odredbe i uslove. Ukoliko koristite ovu Web lokaciju, smatra se da ste saglasni sa ovim pravilima i da ćete ih se pridržavati. Ukoliko se ne slažete sa nekom odredbom i uslovom, nemojte koristiti ovu Web lokaciju.

Ako odlučite da sa svoje spoljne Web lokacije postavite vezu ka ovoj Web lokaciji, očekuje se da vaša Web lokacija neće sadržati nezakonit, uvredljiv ili nemoralan sadržaj. Honeywell nije odgovoran za neosnovane tvrdnje na spoljnim lokacijama koje sadrže veze ka ovoj Web lokaciji. Podrazumeva se da nećete nipodaštavati Honeywell na povezanoj lokaciji.

Veze ka drugim lokacijama
Ova lokacija sadrži veze ka drugim Web lokacijama. Neke od njih nisu u vlasništvu preduzeća Honeywell niti pod njegovom kontrolom. Preduzeće Honeywell nije odgovorno za procedure u vezi sa privatnošću niti za sadržaj drugih Web lokacija. Web lokacije srodnih preduzeća mogu imati sopstvene smernice za privatnost koje se razlikuju od smernica preduzeća Honeywell. Trebalo bi da potražite smernice za privatnost svih povezanih lokacija.

Korišćenje kolačića
Šta su kolačići? Kolačići su informacije koje Web lokacija prenosi na čvrsti disk korisnika radi čuvanja zapisa. Kolačići olakšavaju surfovanje Webom tako što čuvaju vaše željene postavke dok se nalazite na našoj lokaciji. U kolačićima nikada ne čuvamo lozinke ni informacije o kreditnoj kartici. Korišćenje kolačića predstavlja industrijski standard – oni se mogu pronaći na većini velikih Web lokacija

Time što pokazuju način i vreme kada gosti koriste lokaciju, kolačići nam pomažu da vidimo koje oblasti jesu popularne, a koje ne. Veliki broj poboljšanja i ažuriranja lokacije zasnovan je na podacima kao što su ukupan broj posetilaca i prikazane stranice. Ove informacije se najlakše prate pomoću kolačića. Informacije iz kolačića koristimo da bismo pružili usluge koje su bolje prilagođene potrebama korisnika.

Kolačići se mogu koristiti za navođenje jedinstvenih željenih postavki korisnika. Kolačići se mogu koristiti i za praćenje trendova i obrazaca korisnika. To nam pomaže da bolje razumemo i poboljšamo oblasti Web lokacije koje su važne našim korisnicima. Iako obe navedene aktivnosti zavise od korišćenja „kolačića“, posetioci Web lokacije uvek imaju opciju da onemoguće kolačiće pomoću željenih postavki pregledača. Početna postavka većine pregledača jeste da prihvate kolačiće. Postavke pregledača možete da poništite i da ga podesite da odbija sve kolačiće ili da navedete kada sekolačić šalje. Međutim, imajte na umu da neki delovi naše Web lokacije možda neće ispravno funkcionisati ili da će biti znatno sporiji ukoliko odbijete kolačiće.

Promena odredbi i uslova
bez prethodnog obaveštenja Honeywell zadržava pravo da ažurira ili izmeni ove odredbe i uslove u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Ukoliko koristite ovu Web lokaciju nakon promene, smatra se da ste saglasni sa ovim odredbama i uslovima i da ćete ih se pridržavati kada se promene. Iz tog razloga, podstičemo vas da pregledate ove odredbe i uslove pri svakom korišćenju ove Web lokacije.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
NI U KOM SLUČAJU, PREDUZEĆE HONEYWELL I NJEGOVI PARTNERI ILI NJIHOVI ZAPOSLENI, DIREKTORI, SLUŽBENICI, AGENTI, PRODAVCI I DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI NI ZA KAKVE NEPOSREDNE ILI POSREDNE GUBITKE ILI OŠTEĆENA KOJA PROIZILAZE IZ ILI SU U VEZI SA KORIŠĆENJEM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA OVE WEB LOKACIJE. OVO JE OPSEŽNO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI KOJE SE PRIMENJUJE NA SVE GUBITKE I OŠTEĆENJA BILO KOJE VRSTE (OPŠTA, POSEBNA, POSLEDIČNA, NENAMERNA, TIPIČNA ILI NEKA DRUGA, UKLJUČUJUĆI, ALI SE NE OGRANIČAVAJUĆI NA, GUBITAK PODATAKA, PRIHODA ILI ZARADE), BILO U VEZI SA UGOVOROM, NEMAROM ILI DRUGIM DELIKTOM, ČAK I AKO JE OVLAŠĆENI PREDSTAVNIK PREDUZEĆA HONEYWELL ILI NJEGOVIH PARTNERA IMAO INFORMACIJU O ILI JE TREBALO DA BUDE SVESTAN MOGUĆNOSTI TAKVIH OŠTEĆENJA. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI OVOM WEB LOKACIJOM ILI SADRŽAJEM NA LOKACIJI, VAŠE JEDINO I ISKLJUČIVO PRAVO JESTE DA PRESTANETE SA KORIŠĆENJEM OVE WEB LOKACIJE. SVOJIM KORIŠĆENJEM OVE WEB LOKACIJE POTVRĐUJETE DA LOKACIJU KORISTITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST.

Sprovođenje odredbi i uslova
Pristupanjem ovoj Web lokaciji i njenim korišćenjem, slažete se da vaše pristupanje Web lokaciji i njeno korišćenje podleže ovim odredbama i uslovima, kao i svim primenljivim zakonima.

close to you