Centra Line by Honeywell

O kompaniji CentraLine

CentraLine je jedan od brendova u industriji automatizacije u građevinarstvu koji se najbrže razvijaju. Osnovao ga je Honeywell 2004. godine, i to kao nezavisan brend za umreženu automatizaciju  u građevinarstvu; CentraLine je od tada razvio infrastrukturnu mrežu širom Evrope, sa 360 pažljivo odabranih i posebno obučenih CentraLine partnera. CentraLine rešenja se zasnivaju na vodećoj Honeywell tehnologiji, koja štedi energiju u više od 100 miliona domova i zgrada širem sveta.

CentraLine oprema sistemima kako nove, tako i renovirane zgrade, garantujući efikasno i dugotrajno upravljanje nekretninama. CentraLine PARTNERI garantuju profesionalnu, brzu, pouzdanu i ekonomičnu instalaciju i održavanje. Kombinacija izraženog lokalnog prisustva velike kompanije i stručnosti bez premca obezbeđuje najbolje rešenje za vas.

Kuća za međunarodni biznis-konsalting Frost & Sullivan je dodelila kompaniji CentraLine nagradu „Najbolje preduzeće 2008.“ za „evropske građevinske tehnologije“. Za CentraLine ova nagrada predstavlja potvrdu orijentisanosti ka klijentima i obavezuje nas da tako nastavimo i u budućnosti, pri čemu je priznanje istovremeno dato filozofiji koju negujemo u svakodnevnom poslovanju i koju izražava moto kompanije:


close to you

close to you