­
Partners of Integrated Building Management

PARTNERE

CentraLine-løsninger er så vellykkede fordi de kombinerer bransjeledende teknologi fra Honeywell med kunnskapen og fleksibiliteten til lokale partnere

CentraLine-løsninger tilbys eksklusivt for deg av nøye utvalgte PARTNER-selskaper med spesialopplæring.

Dette er anerkjente, svært erfarne systemhus som får grundig opplæring, og kan bruke en omfattende støtteinfrastruktur, både lokalt og gjennom den nyeste netteknologien.

Kombinasjonen av sterk lokal tilstedeværelse og svært høy ekspertise fra et stort selskap gir deg den beste løsningen:

  • Én leverandør for planlegging, installasjon, ferdigstilling og service.
  • Ideelle, kostnadseffektive løsninger for hvert prosjekt gjennom behjelpelige CentraLine-PARTNERe som arbeider fleksibelt, effektivt og raskt.
  • Innovativ og fremtidsrettet produktfremgang fra en global leder innen integrert byggautomasjon.
les mer

BLI EN PARTNER

CentraLine er et partnernettverk i Europa, Midtøsten og Afrika, og det vokser raskt. Vi har en svært suksessrik bedriftspolicy: å gi utvalgte BSM-spesialister ledende teknologi, og å gi dem både intensiv opplæring og omfattende støtte.

Vi utvider stadig partnernettverket. Kan du bli en del av vår filosofi og vokse sammen med oss?

les mer

Som en CentraLine-partner får du fordelen av:

Førsteklasses løsninger for kundene dine

Ledende teknologi fra en global leder innen løsninger for integrert byggautomasjon. En komplett og allsidig portefølje, fra programvare til kontroller til arbeidsstasjoner, med alle nødvendige feltenheter.

Utmerket opplæring og ypperlige vilkår

Tilgang til omfattende opplæring.

Valgfrie spesielle nettaktiverte opplæringsøkter og workshoper på tvers av land.

Gunstige kommersielle vilkår til fordel for entreprenører.

Profesjonell støtte

Støtte fra tekniske hjelpesentre på nasjonale og europeiske nivåer, uansett når du trenger hjelp eller råd fra eksperter.

Tilgang til PARTNERweb – CentraLines elektroniske ekspertplattform som gir tilgang til tekniske tips, databaser med vanlige spørsmål, elektroniske opplæringsøkter, ringehjelp, programvarenedlastinger og mye mer, hele døgnet.

Del beste praksiser og casestudier med over 350 andre PARTNERe i CentraLine-nettverket. Ta i bruk anerkjente og vellykkede strategier og praksiser.

Dra nytte av markedsføringskraften til CentraLine. Våre kampanjeaktiviteter omfatter reklame, PR, utstillinger og selvfølgelig svært innovative CentraLine-nettsteder og elektroniske verktøy.

Kunnskap om og påvirkning på ny produktutvikling

Toveis informasjonsutveksling med våre PARTNERE er et viktig element i våre bedriftsrelasjoner, noe som fører til bedre produktspesifikasjoner og ny produktutvikling. Du er et kjerneelement i CentraLine!

PartnerWeb

Logg inn

Dette området er kun tilgjengelig for CentraLines partnere

Logg inn